Membres de Edul@b van participar en el Teaching Staff Stakeholder Event de EADTU | Edulab

Membres de Edul@b van participar en el Teaching Staff Stakeholder Event de EADTU

El Marcelo Maina i la Lourdes Guàrdia, membres de l’Edul@b, van participar al Teaching Staff Stakeholder Event organitzat per l’European Association of Distance Teaching Universities (EADTU). L’esdeveniment, que es va celebrar el 20 de maig de 2021, i que va reunir membres del personal docent i dels serveis de suport de les universitats europees, va tenir com a objectiu presentar el concepte, els models i les directrius de disseny de les microcredenciales i els programes de formació de curta durada..

La ponència  va presentar objectius i resultats del projecte Erasmus E-Short Learning Programmes (e-SLP). I concretament, la contribució es va centrar en dos resultats clau del projecte: el Recull de Bones Pràctiques i les Directrius de Disseny per als SLP  o programes de curta durada flexibles i escalables. El recull es basa en els resultats d’un estudi realitzat en el marc de el projecte. Presenta un conjunt de patrons de bones pràctiques en el disseny de SLPs i de Learning Building Block (LBBs) com a exemple per inspirar el desenvolupament de nous programes. Les directrius es van elaborar sobre la base del recull. Un enfocament pràctic i interinstitucional, el qual sosté el procés de creació i desenvolupament de SLPs tant si es dissenyen com a programes completament nous com aquells que s’obtenen d’una integració de diferents parts preexistents. La directrius il·lustren com dissenyar SLP flexibles, escalables, accessibles i rellevants, i identifiquen temes d’interès tant per a directors de programa i personal educatiu, com per a personal de gestió i professorat.   


 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta