Sisè webinar obert “Cinc estratègies clau en la docència en línia” | Edulab

Sisè webinar obert “Cinc estratègies clau en la docència en línia”

La següent sessió del cicle de webinars  ‘Docencia no presencial de emergenciaporta per títol “Cinc estratègies clau en la docència en línia” i serà impartida de forma virtual per Teresa Romeu  el proper divendres 24 d’abril.

En aquesta sessió, Teresa Romeu, professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació ens, ens exposarà les cinc estratègies clau per donar viabilitat a una docència en línia de qualitat. La comunicació i interacció; la planificació; la gestió de la informació; l’orientació i motivació; i la dinamització de l’aprenentatge esdevenen estratègies clau per a la docència en línia. Incorporar la col·laboració en línia a totes aquestes estratègies reforça i amplifica les possibilitats educatives dels estudiants. En aquest sentit, l’objectiu que es persegueix és proporcionar estratègies als docents perquè puguin guiar i facilitar dinàmiques d’aprenentatge en línia.

Per participar en el webinar es requereix inscripció prèvia. Registra’t aquí.


19 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta