Participació d’Edul@b a la conferència final del Projecte DECODE que se celebrarà a Roma | Edulab

Participació d’Edul@b a la conferència final del Projecte DECODE que se celebrarà a Roma

Els investigadors del grup de recerca Edul@b Teresa Romeu i Marc Romero participaran el proper dijous 30 de maig i divendres 31 de maig a la Final Conference del Projecte Europeu DECODE que se celebrarà a la ciutat de Roma.

El tema principal de la conferència serà la Digital Competence for Education i durant la jornada s’exposaran els principals resultats del projecte, el qual es basa en l’exploració de les competències digitals dels professionals de l’educació per a la integració de les tecnologies digitals a l’aula.

La conferència es realitzarà a la Università degli Studi Link Campus University on participarà el seu rector, el president de Link Campus i el president de l’associació italiana de professors i directors d’escoles (ANP).

PROJECTE DECODE

El projecte DECODE ha tingut com a objectiu destacar les experiències, pràctiques i competències dels professors de les escoles en l’àmbit digital, amb la intenció d’afavorir la difusió de bones pràctiques, millorar els mitjans i la cultura digital, i experimentar un nou model formatiu pels professors, que té com a propòsit contribuir a la creació de competències digitals per a respondre a les noves demandes del sistema educatiu i la societat del coneixement.


17 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta