Reflexionem sobre la Competència Digital Docent | Edulab

Reflexionem sobre la Competència Digital Docent

Els investigadors del grup de recerca Edul@b, Montse Guitert, Teresa Romeu i Marc Romero, organitzen l´esdeveniment titulat “Competència Digital Docent a Debat“, organitzat en el marc del projecte europeu DECODE – DEvelop COmpetences in Digital Era (http://decode-net.eu/) en el que es troben participant. Aquest esdeveniment serà un espai de reflexió i debat al voltant de la competència digital metodològica.

L’esdeveniment tindrà lloc el 23 d’octubre a les 18h, a la Sala Curie de CosmoCaixa (Carrer d’Isaac Newton, 26, Barcelona). L’assistència és gratuïta però l’aforament és limitat pel que cal realitzar inscripció: https://goo.gl/forms/vT718JqjFITS41hG2. L’equip organitzador proporcionarà certificats d’assistència a tots els participants.

Es presentaran els resultats d’una enquesta a professors de Catalunya respecte a les seves percepcions sobre els usos educatius de la tecnologia en l’educació, les pràctiques pedagògiques i les necessitats de formació en matèria de competència digital.

Així mateix es presentarà el seminari en línia i gratuït, adreçat a docents en actiu que vulguin integrar la competència digital a la seva pràctica diària. És un curs de 30 hores que es realitzarà en el mes de novembre. Per obtenir més informació adreceu-vos a decodecatalunya@gmail.com.


16 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta