Participació d’Edul@b a la conferencia anual EDEN 2018 celebrada a Gènova | Edulab

Participació d’Edul@b a la conferencia anual EDEN 2018 celebrada a Gènova

Del 17 al 20 de juny ha tingut lloc la vint-i-setena edició de la conferència anual EDEN 2018, que en aquesta ocasió s’ha celebrat a Gènova, Itàlia. La conferència ha estat  organitzada per l’European Distance and E-Learning Network (EDEN).

Aquest any el lema de la conferència ha estat “L’exploració del micro, meso i macro: navegant entre dimensions en el paisatge de l’aprenentatge digital”.

Participació d’Edul@b

El grup de recerca Edul@b ha participat activament en diverses de les activitats que han tingut lloc en el marc de la conferència. Són les següents:

  • 18 de juny: La investigadora principal d’Edul@b Montse Guitert ha presentat la sessió titulada “Presentation of a model of Online Collaborative Project-Based Learning (OCPBL) within a Digital Competence course in Higher Education”, elaborada en col·laboració amb els investigadors del grup Teresa Romeu i Marc Romero

  • 18 de juny: Dos estudiants de doctorat d’Edul@b han presentat la recerca que actualment porten a terme. Per una banda, Mitchell Peters ha presentat la sessió “A Digital Learning Ecologies Conceptual Framework in the Microsystem of online Higher Education” i, per altra banda, Deborah Arnold ha presentat la sessió sobre “E-leadership literacies for TEL HEI”.

  • 20 de juny: Albert Sangrà, director de la Unesco Chair in Education & Technology for Social Change de la UOC i investigador líder del projecte projecte europeu Erasmus + CODUR (Creating an Online Dimension for University Rankings), ha realitzat un workshop, amb la col·laboració de  Montse Guitert  i Juliana Raffaghelli, per presentar el projecte CODUR i els indicadors que han sorgit en el marc d’aquest projecte.

Podeu trobar més informació de la conferencia mitjançant el hashtag: #eden2018.


19 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta