Un nou curs MOOC com a resultat de la participació del grup Edul@b en el projecte europeu EMMA | Edulab

Un nou curs MOOC com a resultat de la participació del grup Edul@b en el projecte europeu EMMA

imatge-mooc

Els cursos MOOC (Massive Online Open Courses- Cursos online massius en obert) s’han convertit en una destacada pràctica educativa en la societat actual, ja que a més dels continguts d’un curs tradicional, aquests cursos proporcionen un entorn enriquit mitjançant recursos audiovisuals i interactius i possibiliten una estimulant comunitat digital en línia per a estudiants, professors i consultors.

Així mateix Edul@b ha participat en el projecte EMMA, que ha possibilitat una experiència educativa amb el desenvolupament d’una plataforma per allotjar i distribuir múltiples MOOCs europeus gratuïts en diversos idiomes.

Ser competent digital, per a viure i conviure en la societat en xarxa

Un dels resultats de la participació d’Edul@b en el projecte EMMA ha estat l’elaboració del curs “Ser competente digital, para vivir y convivir en la sociedad en red”, que començarà el pròxim 16 de novembre i que ha estat dissenyat per Montse Guitert, Teresa Romeu i Marc Romero, professors de l’Àmbit de Competències Digitals dels estudis de Psicologia i Ciències de l’educació i membres del grup Edul@b. En el seu desenvolupament han col·laborat Gemma Abellán (professora de l’àmbit de Competències Digitals) i Carles Bruguera (membre del grup Edul@b).

En el curs s’exploren els coneixements sobre competència digital necessaris per tal de participar satisfactòriament en la societat en xarxa i que serien: tecnologia digital, comunicació i col·laboració en línia, civisme digital, cerca i recuperació de la informació digital i elaboració, presentació i difusió de la informació digital. Aquest MOOC serà impartit en llengua castellana.

Inscriure’s al curs és gratuït i ben senzill: només cal registrar-se a la pàgina web d’EMMA, un cop registrat, podràs trobar el curs aquí (per inscriure-s’hi, cal clicar el botó “enrol”) i anar seguint el calendari de lliçons. Participa-hi per aprendre a ser competent digital avui en dia, t’hi esperem!


20 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta